Over ons

Autobedrijf Breman

Altijd tevreden de weg op!

Of het nu gaat om aanschaf van een nieuwe of gebruikte auto, uw bedrijfswagen, algemeen onderhoud of een grote reparatie, wij zorgen ervoor dat u weer tevreden op pad gaat. Een gedreven team van specialisten en in meer dan 80 jaar opgebouwde kennis is de basis van ons vakmanschap.

Een Breman-klant kan rekenen op betrokkenheid en persoonlijk afgestemd advies. Via de website heeft u alvast een overzicht van de door ons aangeboden diensten.

 

Over Autobedrijf Breman

Met verschillende gespecialiseerde afdelingen op het gebied van auto verkoop / verhuur, reparatie en schadeherstel is Autobedrijf Breman uw partner in mobiliteit!

Of het nu gaat over het (ver)kopen of huren van een auto, bij Breman krijgt u professionele ondersteuning en duidelijk advies over de mogelijkheden. De verkoopafdeling helpt u graag verder bij de koop van een auto van één van de bekende automerken.

Dagelijks passeren vele auto’s de garage voor onderhoud en reparaties. Van APK keuringen tot het wisselen van de banden. Met gecertificeerde vakmensen helpen wij elke dag weer vele bestuurders veilig op weg.

Binnen de afdeling schadeherstel worden auto’s met schade als nieuw gerepareerd / hersteld. Van het uitdeuken zonder spuiten tot volledig opnieuw spuiten van de auto. Op de afdeling schadeherstel werken uitsluitend professionals die alleen tevreden zijn met het allermooiste resultaat.

 

Historie

Al meer dan 80 jaar weten klanten de weg naar Autobedrijf Breman te vinden. Eerst als busonderneming, welke vanaf 1942 werd doorgezet als D. (Dirk) Breman Verhuur- en garagebedrijf voor vrachtwagens en luxe auto’s.

Dirks zoon Lambertus Breman zette het garagebedrijf voort en vestigde zich in 1963 in een pand aan de Achterweg te Genemuiden. Zijn bedrijf floreerde in de daaropvolgende jaren, waardoor er moest worden uitgekeken naar een nieuw, groter onderkomen.

Op 4 november 1966 werd de nieuw gebouwde garage met woonhuis aan de Klaas Fuitestraat in gebruik genomen. Eerst alleen als werkplaats, welke in 1978 wederom werd uitgebreid. Op deze lokatie is het bedrijf ook nu nog gevestigd.

Door de toename van het aantal klanten steeg ook de vraag naar nieuwe en gebruikte auto’s. Om die reden werd in 1984 een nieuwe showroom gebouwd, welke tevens werd uitgebreid in 1992.

Opnieuw stimuleerde deze uitbreiding de groei van het aantal klanten en de vraag naar uitbreiding en professionalisering van het aanbod en de dienstverlening. Zo werd in 1996 werd schadeherstel een definitief onderdeel van Autobedrijf Breman b.v..

Na een overname in 2001 is het naastgelegen bedrijf REWA Telecom en trailers opgenomen in het bedrijf. Aangezien REWA een goede reputatie had en bekendheid genoot is besloten de eigen identiteit van REWA te behouden.

Op de oude lokatie van REWA werd na de overname de verdere professionalisering van de tak werkplaats en schadeherstel gerealiseerd.

In 2006 is schadeherstel definitief ondergebracht in een nieuw pand en werd de vrijgekomen ruimte aangewend om de werkplaatscapaciteit verder uit te breiden.

Anno 2017 is Autobedrijf Breman een volwaardig partner voor zowel de particuliere als de zakelijke klant. Wij willen u als klant graag verwelkomen in ons bedrijf, u bent van harte welkom.

Sfeerimpressie