Verkoop

Verkoop

Verkoop nieuw en gebruikt, zowel personen- als bedrijfsauto’s

Voor zowel een nieuwe als gebruikte auto bent u bij Autobedrijf Breman op het juiste adres. Door onze jarenlange ervaring kunnen wij u perfect adviseren en begeleiden in de aankoop van uw nieuwe auto. Wij kunnen alle merken nieuw leveren en ieder model gebruikt voor u opzoeken mocht deze niet in onze voorraad staan. Omdat wij uitsluitend auto’s betrekken van gerenommeerde bedrijven kunt u er van uit gaan dat alle auto’s die wij leveren voldoen aan eisen die u als klant mag verwachten.

 

Occasions

Dankzij een zorgvuldige selectie van occasions weten veel mensen hun weg te vinden naar Autobedrijf Breman voor de aanschaf van een gebruikte auto. De occasions welke wij aanbieden zijn onderhouden volgens fabrieksvoorschriften en worden voor verkoop goed gecontroleerd op gebreken. Mocht een auto niet voldoen aan de eisen, dan bieden wij deze niet aan.

In ons aanbod van occasions vindt u auto’s van verschillende merken. Van Audi tot Seat, van personenauto tot bedrijfswagen. Wij helpen u graag tevreden op weg!

Nieuwe auto’s

Bent u op zoek naar een nieuwe auto? Ook dan bent u bij Autobedrijf Breman aan het juiste adres. Samen met u stellen we uw gewenste auto samen. Als onafhankelijk autobedrijf kunnen wij auto’s aanbieden van verschillende merken. Hierbij te denken aan Seat, Audi, BMW, Volkswagen en nog veel meer.  Voor al deze merken putten wij uit een groot aantal relaties die altijd een auto voor u in hun assortiment hebben.

Auto laten importeren? Autobedrijf Breman heeft veel ervaring met het importeren van jong gebruikte auto’s vanuit het buitenland. Vraag eens vrijblijvend om advies.

Bedrijfsauto’s

Ook een nieuwe of gebruikte bedrijfswagen koopt u bij Autobedrijf Breman!

Wij beschikken over een uitgebreide occasion-database waarin een groot aantal bedrijfswagens op soort en bouwjaar te vinden zijn. Bij ons kunt u ruim van tevoren de aanschaf van uw bedrijfswagen plannen door een aanvraag te doen naar eigen wens. Wij gaan dan voor u op zoek en rapporteren de mogelijkheden zodra uw specifieke bedrijfswagen is gevonden.

Net als bij de personenauto, heeft u ook via autobedrijf Breman de mogelijkheid de nieuwe bedrijfswagen van elk willekeurig merk te bestellen.

Diensten

Bij Autobedrijf Breman zijn wij gewend de klant volledig te ontzorgen en een totaaloplossing aan te bieden. Bij de verkoop van auto’s bieden wij onder andere de volgende diensten aan: financiering, lease en verzekering.

 

Financiering


Bij een (deel)financiering heeft u de mogelijkheid het aankoopbedrag tegen een scherp rentetarief af te lossen over een vastgestelde periode. Zo betaalt u uiteindelijk iets meer, maar verdeelt u het over de looptijd. U hoeft dan niet meteen uw spaartegoed uit te putten en dat is prettig bij een onverwachte tegenslag.

Bij financiering kiest u ervoor het aankoopbedrag te spreiden over een door u gewenste periode. Onderhoud en reparatie wordt niet in dit bedrag meegenomen. Indien u ook dat wenst is lease wellicht een optie.

Lease

Leasen wordt veel toegepast door bedrijven. De reden om te gaan leasen ligt vaak in het beheersbaar maken van kosten zoals reparaties en onderhoud. Met lease heeft u namelijk de mogelijkheid uw onderhoud en reparaties voor een bepaalde tijd mee te financieren in het leasebedrag. U weet dan vooraf precies wat uw auto kost.

Leasen wordt steeds interessanter. Ook particulieren die niet voor hoge garagerekeningen willen komen te staan kiezen daarom vaak voor lease. Voor lease geldt, de maandelijkse kosten vallen iets hoger uit, echter u weet exact waar u aan toe bent.

Verzekering

Over uw autoverzekering kunnen we kort zijn. U wilt zo min mogelijk betalen en een zo compleet mogelijke dekking hebben. U wilt een persoonlijke aanpak en gedegen advies. Wij kunnen u in contact brengen met plaatselijke verzekeringskantoren waar wij al jaren mee samenwerken.

Wij willen u graag helpen.