Schadeherstel

Schadeherstel

Heeft uw auto een kras, deuk of andere schade opgelopen?

Autobedrijf Breman beschikt zelf over de meest moderne uitdeuk- en spuitinrichtingen. Onder toezicht van uitstekend geschoolde, vakbekwame schadeherstellers is geen enkele schade voor ons een probleem. Wij repareren voor nagenoeg alle verzekeraars en helpen u snel en veilig weer op weg. Heeft u schade opgelopen met uw auto? Neem snel contact met ons op! Wij helpen u graag verder en repareren de schade snel en vakkundig.

 

Ik heb schade, wat nu?

Wij weten als geen ander dat schade aan uw auto enorm vervelend is. Wanneer u schade heeft opgelopen, is het verstandig om zo snel mogelijk contact met onze schadeafdeling op te nemen. Zo kan er snel worden geschakeld met verzekering(en) en het uitvoeren van de reparatie.

Elke schade is anders en daarom krijgt u advies op maat van één van onze specialisten. Samen bespreken jullie de mogelijkheden en kosten en wordt de eventuele reparatie direct ingepland op de schadeafdeling.

Fijn om te weten is dat Autobedrijf Breman autoschade repareert van (bijna) alle automerken!

Uitdeuken zonder spuiten

Een bijzonder alternatief voor conventioneel schadeherstel en spuitwerk. Deze vorm van schadeherstel wordt ook wel ”restylen” genoemd. Autobedrijf Breman beschikt over de specialisten die vakbekwaam kunnen restylen.

Met uitdeuken zonder spuiten wordt door middel van speciaal gereedschap en warmte getracht kleine schades als gevolg van parkeren, transport of slagschade door hagel te herstellen, zonder dat daarbij de lak wordt aangetast. In algemene zin is restyle geschikt voor deukjes tot ca. Ø 25 mm, echter ook grotere deuken kunnen op deze manier hersteld worden.

De voordelen van uitdeuken zonder spuiten zijn dat dit vaak vele malen goedkoper is dan gebruikelijk schadeherstel en dat de reparatie vaak klaar is terwijl u wacht.

Ruitreparatie

Sterretje of barst in de autorruit? Bij Autobedrijf Breman kijken we eerst of we de ruit kunnen repareren, dat kost u minder geld en tijd. Pas als het echt niet anders kan, vervangen we de ruit.

Wij repareren en vervangen voor bijna iedere verzekeringsmaatschappij, dus voor reparatie of vervanging van uw autoruit bent u ook bij autobedrijf Breman aan het juiste adres.

Voor meer informatie of gelijk een afspraak maken kunt u contact opnemen met Willam van der Weerd schade@autobreman.nl of 038-3854750.