Verhuur

Verhuur

Autoverhuur voor particulier en zakelijk gebruik

Het kan voorkomen dat u tijdelijk gebruik wilt maken van een auto of dat u zakelijk net wat extra voertuigen capaciteit nodig bent. Hiervoor heeft Autobedrijf Breman een verhuurvloot beschikbaar gesteld. Het is mogelijk om voor korte of langere termijn een (bedrijfs)auto te huren. De verhuur hebben wij opgedeeld in: particuliere verhuur, zakelijke verhur en huur voor langere termijn.

 

Particulier huren

Bezit u geen auto en wilt u toch af en toe met uw gezin er lekker op uit? Of wilt u dit jaar met een wat ruimere auto op vakantie? Autobedrijf Breman heeft diverse personenauto’s in de verhuurvloot opgenomen.

Wilt u tijdelijk een ruimere personenauto huren? Neem dan contact op met Autobedrijf Breman, door de flexibel inzetbare verhuurvloot kunt u binnen enkele uren met de huurauto de weg op!

Een dagje weg met met een groep? Huur een personenbus, makkelijk en veel gezelliger dan meerdere personenauto’s. Vraag eens vrijblijvend naar de voordelige tarieven.

Verhuizen of even een bedrijfswagen nodig? Dat kan, wanneer u tijdelijk een bedrijfswagen nodig bent voor een verhuizing of het vervoer van grote spullen, kunt u bij Autobedrijf Breman een bedrijfswagen huren en is (laad)ruimte geen probleem. Maak het uzelf gemakkelijk. Vraag naar de mogelijkheden.

Zakelijk huren

 

Heeft u met uw bedrijf tijdelijk extra capaciteit nodig binnen uw wagenpark? Maak gebruik van de verhuurvloot van Autobedrijf Breman, een makkelijke oplossing!

Of het nu gaat op een personenauto of bedrijfswagen, binnen de verhuurvloot van Autobedrijf Breman heeft u keuze genoeg. Van kleine personenauto tot grote bakwagen.

Bent u voor langere tijd een (bedrijfs)auto nodig? Ook dan helpen wij u graag verder. Door een ruime verhuurvloot en een flexibele inzetbaarheid is het mogelijk om voor langere termijn een auto te huren.

Zakelijk een auto huren kan zonder zorgen. Autobedrijf Breman regelt alles, van brandstof tot verzekering.

Huren voor lange termijn

 

Bent u zakelijk of particulier voor langere tijd een (bedrijfs)auto nodig, maar is leasen geen optie? Kies dan voor autoverhuur voor langere termijn.

Door voor langere tijd een auto te huren geniet u maximale vrijheid en flexibiliteit tegen een scherp tarief, zonder vast contract. Wanneer u de (bedrijfs)auto niet meer nodig bent, kunt u hem weer terugbrengen.

Huren voor langere termijn kan met personenauto’s en bedrijfswagens. Kortom van particuliere tot zakelijke gebruiker bent u bij Autobedrijf Breman aan het juiste adres voor een huurauto.

Verhuurvloot

 

Mercedes-Benz Sprinter

Bakwagen met laadklep

Mercedes-Benz Sprinter

7 zits

Mercedes-Benz Vito 114CDi Tourer Automaat

9 persoons

Renault Twizzy

Klein, maar opvallend